Stremming Glacier Express

Gepubliceerd op 1 juli 2024 om 21:05

Vanwege overstromingsschade aan het spoorwegsysteem blijft de lijn tussen Brig en Andermatt de komende dagen  (1 t/m 7 juli 2024) gesloten. Hierdoor kunnen de treinen van de Glacier Express momenteel helaas alleen rijden tussen Chur en St. Moritz. Voor gasten die willen reizen tussen St. Moritz en Zermatt is het volgende alternatieve vervoersconcept beschikbaar:

  • UPDATE, vanaf 8 juli rijdt de Glacier Express weer tussen Brig, Chur en St. Moritz.

Passagiers op de Glacier Express van St. Moritz naar Zermatt (PE 901, PE 903, PE 905 & PE 907) reizen tussen Chur en Brig via Zürich - Bern en tussen Brig en Zermatt met de treinvervangende bussen vanwege de onderbreking tussen Brig en Täsch.
Passagiers op de Glacier Express van Zermatt naar St. Moritz (PE 900, PE 902, PE 904 & PE 906) reizen tussen Zermatt en Brig met de treinvervangende bussen vanwege de onderbreking tussen Brig en Täsch en tussen Brig en Chur via Bern - Zürich. Een Glacier Express is weer beschikbaar vanaf Chur.

Er worden ernstige beperkingen in de cateringservice verwacht. Als u toch de oorspronkelijke route wilt volgen, kunt u alternatief de regionale trein nemen van Brig naar St. Moritz (treinvervanging met bus tussen Fiesch en Oberwald, evenals overstappen in Andermatt, Disentis en Chur).

Als u besluit te reizen, blijft uw Glacier Express-ticket geldig op de alternatieve route en op de regionale trein.

De stremming duurt naar verwachting tot tenminste 7 juli 2024. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.