Excellent Class: een prachtige ervaring met geweldige luxe

Nieuw: Geniet in één van de werelds bekende treinen ter wereld in overdadige luxe. Dat biedt de Excellent Class, de nieuwe premium reisklasse van de Glacier Express. Per dag zijn er slechts 20 plekken (per richting) beschikbaar. 

Wie kiest voor de Excellent Class wordt de volle acht uur volledig in de watten gelegd. Bij het instappen in St. Moritz of Zermatt ligt de rode loper klaar, en wordt u persoonlijk welkom geheten. Aan boord van de trein geniet u van het prachtige uitzicht in een comfortabele zitplek. Elke reiziger in de Excellent Class heeft een zitplek bij het raam. Tijdens de reis wordt u verwend met snacks, koffie, frisdrank en vruchtensap. Ook is er een regionaal 5-gangenmenu, inclusief wijn. In de middag is er een high thee. 

In de trein is er veel persoonlijke aandacht, en heeft u een tabblad tot u beschikking met bordinformatie. Deze topklasse heeft wel een prijskaartje: een toeslag van 470 CHF bovenop een eerste klas treinkaartje.  

Excellent Rondreis

Geniet niet alleen in de Glacier Express, maar maak een onvergetelijke excellente rondreis. Daarbij overnacht u in de beste vijfsterrenhotels van het land, en geniet u onderweg van de mooiste uitzichten op de prachtige natuur.

Foto's:  © GlacierExpress.ch