Swiss Pass

Wilt u meer dan alleen de Glacier Express? Ontdek Zwitserland met de Swiss Pass. Deze treinpas geeft u 4, 8, 15, 22 dagen of 1 maand onbeperkt vrij reizen op het hele trein-, tram-, bus-, en bootnet van het Swiss Travel System. 

Ook in de Glacier Express kunt u de Swiss Pass gebruiken. Wel moet u nog een toeslag betalen. Als u zonder toeslag wilt reizen, kunt u de route van de Glacier Express afleggen met de reguliere treinen. U moet dan wel op meerdere plekken overstappen.

Met de Swiss Pass kunt u ook de route afleggen van de Bernina Express en van bijvoorbeeld de Golden Pass Line. Ideaal dus.

Swiss Pass: Ook geldig bij musea

Handig is ook dat de Swiss Pass in vrijwel heel Zwitserland geldig is. Niet alleen in de trein, maar ook in trams en bussen in 41 steden. En zelfs in boten. Ook krijgt u met de treinpas gratis toegang tot bijna alle Zwitserse musea. Bij bergbanen is de Swiss Pass vaak deels geldig. In de meeste gevallen krijgt  u daar 50% korting.

De Swiss Pass is alleen verkrijgbaar voor mensen die niet in Zwitserland of Liechtenstein woont. Een pasfoto is niet nodig. Een geldig paspoort of legitimatiebewijs is voldoende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *